MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güncel
21 Ekim 2022 Cuma 10:58

"MHP'li Oktay Vural da İyi Parti'ye katılacak" iddiası

Urfa Milletvekili Fakıbaba’nın AK Parti’den istifa edip İYİ Parti’ye geçeceğini açıklamasının ardından MHP’li Oktay Vural’ın da İYİ Parti’ye katılacağı iddia edildi.

AK Parti’den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba’dan sonra MHP’li Oktay Vural’ın da İYİ Parti’ye katılacağı iddia edildi. Cumhuriyet’ten Gamze Kolcu’nun haberine göre, İYİ Parti’ye ‘iktidarı rahatsız edecek’ katılımların devam edeceği belirtilirken “sıradaki ismin eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural'ın olabileceği” ifade ediliyor.

İYİ Parti’ye katılan yeni isimler kritik görevlere de getiriliyor. Mayıs ayında İYİ Parti’ye katılan emekli hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok Genel Başkan Danışmanlığı görevine getirildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski doktoru ve eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Op. Dr. Turhan Çömez de geçen hafta partiye katıldı ve genel başkan başdanışmanı oldu.

İYİ Parti'ye bu hafta katılan isim Prof. Dr. Kürşad Zorlu oldu. Zorlu, partide iki yıl önce lağvedilen sözcülük görevine getirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir