MENÜ
İzmir 31°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'Love Erdoğan' gerilimi sürüyor... AK Partili Sürekli'den açıklama geldi
Politika
19 Mart 2021 Cuma 15:44

'Love Erdoğan' gerilimi sürüyor... AK Partili Sürekli'den açıklama geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Selçuk'ta 'Love Erdoğan' pankartlarının belediye tarafından indirilmesinin ardından başlayan gerilimle ilgili açıklama yaptı. Sürekli, "Eğer Milli irade ve egemenliğe inansalardı; bugün Selçuk’ta Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alanlara karşı oluşan iradeyi yıkmaya çalışmazlardı, oklarını yine milli iradeye çevirmezlerdi" dedi

SONKALEİZMİR-Selçuk Belediyesi tarafından, AK Parti Selçuk ilçe başkanlığı tarafından ilçenin farklı noktalarına izinsiz asılan 'Love Erdoğan' pankartlarının iki kez indirilmesinn ardından başlayan gerilim sürüyor. Yaşananlar sonrası AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sürekli, "Hukukun, insan haklarının esamesi okunmayan, en küçük muhalefetin sindirilip sürgün edildiği o dönemin iktidarı tek başına kendileriydi!  Başta Menderes olmak üzere; birçok siyasi lider CHP tahakkümünden nasibini almıştır ve bugün de yaptıkları aynı şeydir!
Eğer Milli irade ve egemenliğe inansalardı; bugün Selçuk’ta Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alanlara karşı oluşan iradeyi yıkmaya çalışmazlardı, oklarını yine milli iradeye çevirmezlerdi! Bu hadsiz ve kasıtlı çıkışlarına en çarpıcı yanıtı yine milletten alacaklardır!" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir