MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'İzmir'e suyu biz getirdik
Politika
10 Şubat 2021 Çarşamba 16:37

'İzmir'e suyu biz getirdik" diyen Erdoğan'a esprili yanıt

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisinin TBMM'deki grup toplantısındaki, "Suyunuz yoktu, suyunuz. İzmir'e suyu biz getirdik" açıklamasına CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından insanlığın ilk dönemlerini anlatan bir görsel paylaşan Bayır, "Tabi, suyu da siz getirdiniz. Zaten, AKP iktidara gelmeden önce biz bu şekilde yaşıyorduk" ifadelerini kullandı

SONKALEİZMİR-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sel felaketi yaşayan İzmir'in altyapısı ile ilgili eleştirilerde bulunurken söylediği "İzmir gibi muhteşem şehrimizin altyapı, üstyapı noktasındaki halini görünce insan eyvah diyor. Siz ne yapıyorsunuz? Suyunuz yoktu suyunuz. DSİ'ye verdiğim talimatla İzmir'e suyu biz getirdik" sözlerine CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır esprili bir şekilde yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından insanlığın ilk dönemlerini anlatan bir görsel paylaşan Bayır, "Erdoğan; "İzmir'e suyu biz getirdik" demiş. Tabi, suyu da siz getirdiniz. Zaten, AKP iktidara gelmeden önce biz de bu şekilde yaşıyorduk. İzmir'imizin, kredi notu AAA. Peki, sarayın kredi notu kaç, partili Cumhurbaşkanı?" ifadelerini kullandı.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir