MENÜ
İzmir 35°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
''Eğitilen anneler, mutlu bebekler''
Güncel
12 Temmuz 2019 Cuma 12:01

''Eğitilen anneler, mutlu bebekler''

Türkiye Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu'nun İzmir'de 'Bilgili ebeler, eğitilen gebeler, mutlu anneler" sloganı ile düzenlediği eğitim toplantısında anne ve bebek bakımı ile emzirmeye destek ürünler konusunda bilgiler verildi. Toplantıda İzmir Aile Sağlığı Çalışanları Derneği'nin kuruluşu da kutlandı
Abdullah ÇELEBİ/SONKALE-İzmir'de Aile Sağlığı Elemanları Federasyonu'nun (ASEF) Wee Baby sponsorluğunda düzenlediği eğitim toplantısı büyük ilgi gördü. Özel bir otelde 'Bilgili ebeler, eğitilen gebeler, mutlu anneler" sloganı ile gerçekleştirilen toplantıda anne ve bebek bakımı ile emzirmeye destek ürünler konusunda bilgiler tazelendi. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda yeni faaliyete başlayan İzmir Aile Sağlığı Çalışanları Derneği'nin (İZASED) kuruluşu da kutlandı. Ayşegül Özdemir başkanlığında kurulan İZASED'in mesleki anlamda birlik ve beraberliği sağlama amacı güttüğü belirtildi.
MESLEKİ DAYANIŞMA İÇİN
İZASED'in İkinci Başkanı Elif Acar, İzmir'de ebeler, gebeler ve bebekler için farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, "Derneğimizin amacı ilk basamakta hemşireler olarak sağlık alanında mesleki birlikteliği sağlamak. Birlik ve beberlikle meslek adına çok iyi şeyler yapabiliriz. Eğitim faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Sağlıkta şiddetin her geçen gün tırmandığı bir dönemde birbirimize destek olmalıyız. Bir arada olup güzel şeyler ortaya koymak istiyoruz. İzmir'de eksik olan bir oluşumu gerçekleştirdik. Sosyal sorumluluk projelerimiz olacak" dedi. Acar, ASEF ile geniş katılımlı bir kongre organize edeceklerini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir