MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yıldız Tilbe'den tartışma yaratan paylaşımlar
Magazin
15 Kasım 2020 Pazar 13:35

Yıldız Tilbe'den tartışma yaratan paylaşımlar

Şarkıcı Yıldız Tilbe, İngilizler'in desteğiyle Milli Mücadele'ye karşı isyan başlatan hilafet yanlısı, dinci Şeyh Said ile Cumhuriyet'in ilanından sonra Dersim bölgesinde ayaklanmayı kışkırtan Seyid Rıza'nın fotoğraflarını paylaşıp "Allahın Rahmeti üzerinize olsun" dedi. Tepki çeken Tilbe'ye Atatürk düşmanı Fatih Tezcan sahip çıktı.

Hilafet yanlısı Şeyh Sait ve Atatürk'e karşı ayaklanan Seyit Rıza'nın fotoğraflarını yan yana koyarak paylaşan Tilbe, "Allahın Rahmeti üzerinize olsun" diye yazdı.

Tilbe'nin paylaşımları tepki çekerken, Tilbe bir başka paylaşım daha yaptı. Tilbe, bu paylaşımında ise, "Ben mi Vatan hainiyim? Vatan hainleri, Vatana ait her değeri kültürü dili dini milleti kişiyi ağacı suyu toprağı hain görürler Vatan hainleri ,tarihide ingilizlerin ve yabancı ülkelerin yazdıkları yalan yanlış bilgilerden öğrenirler. Ben Türkiye Cumhuriyetiyim her şeyiyle her şeyimle" diye belirtti.

Yıldız Tilbe bir başka paylaşımda da paylaşımlarını yoruma nasıl kapatacağını sordu.

Öte yandan, Yıldız Tilbe'nin mesajı konuşulurken, Tilbe'ye destek ise her fırsatta Atatürkçülere hakaret eden iktidara yakın isim Fatih Tezcan'dan geldi.

Tezcan, "Vatan hainleri, tarihi, İngilizler’in ve yabancı ülkelerin yazdıkları yalan yanlış bilgilerden öğrenirler.” Yıldız Tilbe. Bu ülkede 100 senedir bir ‘Ulu Önder Senaryosu’ ve ‘Atatürk Ticareti’ uygulanıyor. Bu yalan tiyatroyu fark edip karşı çıkanlar ise, şimdilerde hızla artıyor" diyerek, Tilbe'ye sahip çıktı.

İşte Yıldız Tilbe'nin o paylaşımları:

İşte Fatih Tezcan'ın Tilbe'ye sahip çıktığı mesajı:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir