MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi!
Güncel
18 Nisan 2021 Pazar 23:17

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaşamını yitirdi!

Geçen 6 Mart'ta evinin bulunduğu apartmanda çıkan yangından etkilenip solunum rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye kaldırılan Torbalı Belediye Başkanı CHP'li İsmail Uygur, akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. 57 yaşındaki 2 çocuk babası Uygur'un ölümü büyük üzüntü yarattı.

Ege Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi süren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

6 Mart'ta Torbalı Cumhuriyet Mahallesi Koruluk Evleri'nde bulunan apartmanda yangın çıkmış, bu apartmanın 4'ncü katında oturan Başkan İsmail Uygur ile eşi Afet ve oğulları Ege Uygur'un da aralarında bulunduğu 7 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılmıştı.

KILIÇDAROĞLU DA ZİYARET ETMİŞTİ

İsmail Uygur, 6 gün sonra taburcu edilmiş, tedbir amaçlı özel bir hastaneye sevk edilmişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da İzmir ziyareti sırasında hastanede görüştüğü Uygur, geçen hafta durumunun kötüye gitmesi ve solunum yetersizliği çekmesi üzerine Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Başkan Uygur'dan bugün akşam saatlerinde acı haber geldi. İsmail Uygur'un hayatını kaybettiği açıklandı.

CHP İL BAŞKANINDAN MESAJ

Çok sayıda CHP'liden taziye mesajları geldi. CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Başkan Uygur'un ölümünü, sosyal medyadan paylaştığı, "Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum başkanımıza Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Torbalı'lı hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum" mesajı ile duyurdu.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da "Seni unutmayacağız Başkan! Çok üzgünüm... Torbalı Belediye Başkanımız Ramazan İsmail Uygur’u kaybettik. Acımız büyük. Başımız sağolsun. Işıklar içinde uyu" mesajını paylaştı.

ÜÇÜNCÜ DÖNEMİYDİ

Başkan Uygur, Torbalı’da 2004-2014 yılları arasında da belediye başkanlığı görevini yürütmüştü. 2014 seçimlerinde koltuğu AKP'li başkana bırakan Uygur, 2019 seçimlerinde tekrar başkan seçilmişti. İsmail Uygur evli ve iki çocuk babasıydı.

YANGINDA DUMANDAN ETKİLENMİŞTİ!

Yangında dumandan etkilenen Uygur ve eşi hastaneye kaldırılmıştı

6 Mart'ta Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanın 2. katında çıkan yangında binanın 3. katında ikamet eden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur (57) ile eşi Afet ve kızı Ege Uygur, komşuları tarafından uyandırılarak dışarı çıkarılmıştı.

Dumandan etkilenen İsmail Uygur ve eşi Afet Uygur, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ardından da 112 Acil Servis ekiplerince Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiş tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

14 Nisan'da sağlık sorunları nedeniyle Ege Üniversitesi Hastanesinde kaldırılan Uygur'un Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavisi sürüyordu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir