MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tarihi güne tanıklık ettik...
Spor
27 Ocak 2020 Pazartesi 20:38

Tarihi güne tanıklık ettik...

Göztepe, 95 yıldır özlemle beklediği Gürsel Aksel Stadı'ndaki tarihi maçta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken, SONKALEİZMİR Gazetesi de 'Hayal değil, gerçek' başlıklı manşetiyle hazırlanan  'Göztepe Özel Sayısı' ile on binlerce taraftarın coşkusuna ortak oldu. Stat dışında ücretsiz olarak 5 bin adet dağıtılan özel röportaj ve haberlerle dolu gazetemiz, taraftarın yanı sıra protokolden de tam not aldı... 

SONKALEİZMİR-Göztepe'nin 95 yıllık stat özlemi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin açılması ile son bulurken, SONKALEİZMİR Gazetesi de bu coşkuya ortak oldu. Kulübün efsane oyuncusu 'Koca Kaptan' lakaplı Gürsel Aksel'in adını alan stattaki ilk maçında Beşiktaş'ı konuk eden ve sahadan Halil Akbunar ile Borges'in golleriyle 2-1 galip ayrılan sarı-kırmızılılarda tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar SOKALEİZMİR'in Göztepe özel sayısını ellerinden düşürmedi. 


Göz-Göz'ün Başkanı Mehmet Sepil ve efsane kadro başta olmak üzere birçok özel röportaj ve haberle özenle hazırlanan gazetemiz taraftarlardan da tam not aldı. Stat dışında 5 bin adet gazete ücretsiz olarak dağıtılırken, birçok futbolsever tarihi günün anısına SONKALEİZMİR Gazetesi'ni saklayacağını söyledi. Protokol tribününde ve localarda da dağıtılan gazetemiz büyük beğeni aldı. 
SONKALEİZMİR ailesi olarak Göztepe'ye mabedinde şampiyonluklarla dolu yıllar başarılar dileriz. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir