MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
THY'nin Ankara-Münih uçağında arbede
Türkiye
2 Ağustos 2020 Pazar 15:19

THY'nin Ankara-Münih uçağında arbede

Türk Havayolları'nın Ankara-Münih uçağında iki Avusturyalı kadın nedeniyle arbede çıktı. Sonradan hem alkol hem de uyuşturucu aldıkları belirlenen kadınlar, engelli yolcu ve bir yakınına bıçak, çatal ve bardak fırlattı. Pilot inişi yarıda kesmek zorunda kaldı.

Türk Hava Yolları’nın Ankara-Münih uçuşunu yapan bir yolcu uçağında yolcular arasında arbede yaşandığı, pilotun durum sakinleşene kadar inişi ertelemek zorunda kaldığı belirtildi. Avusturya ve Alman basınındaki haberlere göre gerilim, Avusturya vatandaşı iki kadın nedeniyle patlak verdi.

20’li yaşlardaki kadınların, 55 yaşındaki engelli bir yolcudan ‘rahatsız olup’, ona ve 52 yaşındaki yakınına bıçak, çatal ve bardak fırlattığı, tehdit ettiği belirtildi. Münchener Merkur gazetesine göre, uçakta bu nedenle gerilimin büyümesi üzerine pilot inişi güvenlik gerekçesiyle yarıda kesti. İniş, personelin uçakta kontrolü yeniden sağlamasının ardından mümkün olabildi.

Arbede sırasında kimsenin yaralanmadığı, inişten sonra güvenlik güçlerinin Avusturyalı iki yolcuyu kısa süreliğine gözaltına aldığı, bu kişilerin bu sırada da polise saldırdığı belirtildi. Deutsche Welle, ön soruşturmanın ilk sonuçlarına göre iki kadının hem alkol hem de uyuşturucu aldığını yazdı. Buna göre kadınlar hakkında, uçak yolculuğu sırasında tehlikeye yol açan saldırıda bulunmak, insan yaralamak ve polis memurlarına saldırmak iddialarıyla inceleme başlatıldı. Saldırıya uğrayan engelli yolcu ile diğer yolcuların durumunun ise iyi olduğu belirtildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir