MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Soyer'den metro teşekkürü! 20 yıl önce bugün...
Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2020 Cuma 09:51

Soyer'den metro teşekkürü! 20 yıl önce bugün...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 20 yıl önce bugün ilk yolcularını taşımaya başlayan İzmir Metrosu'nun yapımında emeği olan eski başkanlar Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur, Ahmet Piriştina ve Aziz Kocaoğlu'na teşekkür etti. Soyer, "Onların emeklerini yerde bırakmayacağız. İzmir Metrosu'nu daha da büyüteceğiz" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Metrosu'nun 20 yaş gününü kutlarken, emeği geçen eski başkanlara teşekkür etti. Pandemi sürecindeki Başkan'ın Günlüğü bilgilendirmelerine devam eden Başkan Soyer, profesyonel kulüplerin amatörler için hazırladığı destek paketlerinin teslim töreninde de çok duygulandığını söyledi.
Başkan Soyer'in açıklaması şöyle: 
Günaydın sevgili İzmirliler.
Dün metropol dışı 19 ilçenin kriz yönetimi gereği görevlendirdiğimiz koordinatörleriyle çevrimiçi toplantı yapıp bayram öncesi son hazırlıkları gözden geçirdik. 

Daha sonra Celal Atik Spor Salonu'nda son derece duygulandığım bir törene katıldım. Profesyonel kulüplerin, amatörler için hazırladığı destek paketlerinin tesliminde İzmirli olmakla bir kez daha iftihar ettim. Öğleden sonra da Bergama Tırmanlar  Köyü'nde eğitimini tamamlayan 67'si kadın 121 üreticimize arı kovanı ve arıcılık seti teslim ettik. Arı gibi çalışan köylümüze destek sağlamaktan son derece mutluyum. Bayramlaşmaya cefakar İZBETON işçileriyle  başladık. Bugün birçok birimimizi dolaşarak çalışanlarımızın bayramını kutlayacağım.
Bugün bir de doğum günümüz var. İzmir Metrosu 20 yıl önce bugün ilk yolcularını taşımaya başladı. Emeği olan eski başkanlar Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur unutulmaz başkanımız Ahmet Piriştina ve değerli ağabeyim Aziz Kocaoğlu'na İzmir halkı adına şükran ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Emeklerini yerde bırakmayacağız. İzmir Metrosu'nu daha da büyüteceğiz. 
Dört günlük kısıtlama öncesi ekiplerimiz denetimlerine devam ediyor. Siz de fiziki mesafeye ve maske koşullarına lütfen uyun, hazırlığınızı son dakikalara bırakmayın. 
Hoşça kalın Sevgili İzmirliler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir