MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özgür Özkaya: Süper Lig inancımız yüksek
Spor
4 Nisan 2020 Cumartesi 10:48

Özgür Özkaya: Süper Lig inancımız yüksek

Altay’ın tecrübeli sol beki Özgür Özkaya, koronavirüs nedeniyle ertelenen liglerin tekrar başlamasından sonra Süper Lig için sahada olacaklarını söyledi. Özgür, "Takım olarak Süper Lig inancımız çok yüksek. İnanıyorum ki çok yakın zamanda şampiyonluk için tekrar sahada olacağız" dedi.

Altay olarak sezon sonunda kesinlikle Süper Lig hedefi içinde olduklarını kaydeden yıldız oyuncu, “Sezon içinde inişli çıkışlı bir grafiğimiz olsa da erteleme kararından önce takım olarak iyi bir hava yakalamıştık. Takımdaki tüm futbolcular Süper Lig inancında. Bunu son oynadığımız Fatih Karagümrük maçında göstermiştik. O maçta ilk yarıyı 2-0 mağlup kapatmamıza rağmen oyundan kopmamış ve son saniyede de olsa deplasmandan bir puanla dönmüştük. Zaten bir hafta öncesinde de lider Hatayspor’u mağlup ederek gücümüzü ispatlamıştık. Takım içinde Süper Lig yolunda büyük bir inanç var” dedi.

Yaşanan süreçten dolayı insan sağlığının daha da önemli olduğunu kaydeden tecrübeli oyuncu, “Şu anda takım arkadaşlarımla beraber idman yapamıyoruz. Profesyonel oyuncularız. Hocamızın vermiş olduğu program dahilinde bireysel olarak idmanlara devam ediyoruz. İnanıyorum ki çok yakın zamanda şampiyonluk için tekrar sahada olacağız. Herkes kendi sağlığına dikkat etsin. Büyük Altay taraftarını da şampiyonluk yarışında yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

ÖZKAYA’NIN ALTAY PERFORMANSI

2018-2019 sezonu başında Gaziantep FK’dan Altay’a gelen yıldız oyuncu, geçen sezon 29 maçta forma giydi ve bu maçların hepsine ilk 11’de başladı. Geçen sezon iki gol kaydede 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon oynanan 28 maçın 25’inde forma şansı buldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir