MENÜ
İzmir 22°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Okan Kurt rehin alındı, Demet Akalın isyan etti!
Magazin
18 Ekim 2021 Pazartesi 09:54

Okan Kurt rehin alındı, Demet Akalın isyan etti!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga etti. Sosyal medyadan yardım isteyen Akalın, "Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler?" diye sordu. Okan Kurt da yaptığı ilk açıklamada “Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş.” dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu restoranda yemek yerken yan komşularıyla kavga ettiğini ve işyeri sahipleri tarafından rehin alındığını iddia etti.

Sosyal medya hesabından yardım isteyen Akalın, eşi Okan Kurt'un restoran sahipleri tarafından dışarı çıkmasına izin verilmediğini polisin de içeri giremediğini söyledi. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu anda İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda olduğunu ve İstanbul'a dönmeye çalıştığını anlatan Akalın, şunları söyledi:

"Hirağan'da yan tarafla kavga olmuş ve Okan Kurt'u çıkartmıyorlarmış dışarı. Polisi sokmuyorlarmış dükkanın içine. Nerede yaşıyoruz biz? Nerede yaşıyoruz, Beykoz emniyeti nerede? Nerede yani bu polisler? Anlayamadım yani. Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Bu nasıl bir şey ya? Böyle bir şey olabilir mi? 'Çıkartmayacağız Okan Kurt'u o dükkandan'. Nasıl oluyor bu işler?"

Okan Kurt: Cumhurbaşkanı'nın berberiymiş 

Demet Akalın'ın paylaşımlarından kısa bir süre sonra bulunduğu iş yerinden çıkan Okan Kurt ise komşularını suçlayarak tehdit edildiklerini iddia etti. Tartıştığı isimlerden birinin Cumhurbaşkanı'nın berberi olduğunu söylediğini aktaran Kurt, "Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda arbede çıktı. Burada bir arkadaş var "Ben Cumhurbaşkanı'nın berberiyim" diyor. "Ben bu sokağın sahibiyim" diyor.

Cumhurbaşkanı'na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da Sayın Cumhurbaşkanı'nın hatırına sustuk ama bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler bizi buradan çıkaracaklarmış. Babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler." diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir