MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Oda başkanına 30 kuruşluk dava şoku!
Güncel
13 Ocak 2021 Çarşamba 12:42

Oda başkanına 30 kuruşluk dava şoku!

CHP İzmir eski milletvekili Mehmet Ali Susam'ın, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Aykut Yenice hakkında açtığı hakaret davası sonuçlandı. İzmir 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, 7 Ocak 2018'de yapılan Lokantacılar Odası genel kurulundaki ifadeleri nedeniyle Yenice'nin Susam'a 30 kuruşluk tazminat ödemesine hükmetti. Susam, "30 kuruşluk davanın ne anlama geldiğini toplum bilir" dedi.

SONKALEİZMİR- CHP İzmir eski milletvekili Mehmet Ali Susam'ın Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı olan aynı zamanda İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanlığı'nı da yürüten Aykut Yenice'ye karşı açtığı dava sonuçlandı.  İzmir 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, Yenice'nin İzmir Hilton Oteli'nde 7 Ocak 2018'de yapılan Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada Susam'ı toplum içerisinde küçük düşürücü, şeref ve haysiyetine karşı hakaret içeren söylemlerde bulunduğu gerekeçesiyle suçlu buldu. Yenice, 30 kuruş manevi tazminata mahkum edildi. Yargılama giderleri de Yenice'nin üzerinde bırakıldı.

(Fotoğrafta CHP eski Milletvekili Mehmet Ali Susam)

TOPLUM 30 KURUŞUN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLİR
Kararı değerlendiren Mehmet Ali Susam, "Hukuk görüşünü vermiş. Polemik yaratmak istemem. Kazanılmış bir dava var. 30 kuruşluk davanın ne anlama geldiğini toplum bilir" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir