MENÜ
İzmir 17°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Nar Çiçekleri’ne geri dönüşüm eğitimi
Yerel Yönetimler
14 Ocak 2021 Perşembe 13:29

Nar Çiçekleri’ne geri dönüşüm eğitimi

Çocuklara çevre bilincini aşılamak ve doğaya zararlı atıklar konusunda farkındalık oluşturmak isteyen Narlıdere Belediyesi, ‘Geri Dönüşüm ve Çevre’ temalı bir animasyon filmi hazırladı. İlk olarak Nar Çiçekleri Anaokulu öğrencilerine gösterim yapıldı. Başkan Ali Engin “Çevre bilinci küçük yaşlarda kazanılmalı” dedi.

NAR ÇİÇEKLERİNDE ÇEVRE EĞİTİMİ

Narlıdere Belediyesi tarafından hazırlanan animasyon filmi, çocuklara çevre bilincini kazandırmayı ve geri dönüşümün önemini anlatıyor. Belediye Başkanı Ali Engin de öğretici figür olarak filmde yer alıyor. Filmde, çevre konuları, eğlenceli bir dille anlatılıyor. Okul çağındaki tüm öğrencilere dağıtılacak olan animasyon filmin ilk gösterimi Nar Çiçekleri Anaokulu öğrencilerine yapıldı. Minik öğrenciler, öğretmenlerinin öncülüğünde; çevre, çevre kirliliği, atık ve geri dönüşüm gibi konularda eğitim aldı.

ÇEVRECİ NESİLLERİN TEMELİNİ ATIYORUZ”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Geri dönüşüm ve çevre korumacılığının uzun dönemde başarı ile uygulanması ve toplumda bir yaşam biçimi haline gelmesi için eğitim ve bilinçlendirmenin önemi bizler için çok büyük. Tabi ki bu eğitimlere öncelikle okul öncesinde başlamak gerekiyor. Küçük yaşta verilen eğitim ileriki yıllarda alışkanlık yapmaktadır. Bizler çevreci nesillerin temelini atıyoruz” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir