MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a gönderme! 'Kendine biçtiği değer...'
Magazin
19 Ekim 2021 Salı 11:27

Mustafa Keser'den Bülent Ersoy'a gönderme! 'Kendine biçtiği değer...'

Bülent Ersoy, iki bölümde yayından kaldırılan 'Benzemez Kimse Bize' programındaki partneri Mustafa Keser'in hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle bir TL'lik manevi tazminat dava açmıştı. Keser, sosyal medya paylaşımı ile meslektaşına dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasında sular durulmuyor... Birbirini hedef alan sert açıklamaları mahkemeye taşınan usta sanatçılar, 'Diva' ve 'küfür' polemiğinin ardından şimdi de sosyal medyada karşı karşıya...

"SENİ DİVA DEĞİL DİVAN YAPARLAR" 

Mustafa Keser, Bülent Ersoy'la birlikte sunduğu 'Benzemez Kimse Bize' adlı müzik programının iki bölüm sonra yayından kaldırılmasının ardından YouTube kanalından bir video yayınlamıştı.

Programın sanatçının kaprisleri nedeniyle bittiğini iddia eden Keser, "Bana, ‘Keserrr’ diye bağırıyor, babanın uşağı mı var? Seni Diva değil, divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun. Canlı yayında bizi imtihan etsinler, kaybeden kazananın elini öpsün" demişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir