MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Minibüs şoförü bisiklet sürücüsünü önce sıkıştırdı, sonra bıçakladı!
Türkiye
3 Ağustos 2020 Pazartesi 13:26

Minibüs şoförü bisiklet sürücüsünü önce sıkıştırdı, sonra bıçakladı!

Triatlon sporcusu Taner Beştek, Hatay'da bisikletiyle giderken, bir minibüs şoförünün sıkıştırması sonrası bankete düştü. Beştek, çıkan tartışma sonrası minibüs şoförü tarafından beş yerinden bıçaklandı. İki çocuk babası sporcunun yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Triatlon sporcusu Taner Beştek, Hatay’ın Arsuz ilçesinde bisiklet antrenmanı sırasında bir minibüsçü tarafından önce sıkıştırıldı sonra da bıçaklandı. SÖZCÜ TV’den Nevşin Mengü olay sonrası Taner Beştek’in eşi Mine Beştek’le konuşarak şu bilgileri verdi:

KAN DONDURAN DETAYLAR

* Taner Beştek sabah bisiklet antrenmanı yaparken bir minibüs şoförü tarafından sıkıştırılıyor. Beştek ile şoför arasında sözlü münakaşa yaşanıyor. Bunun üzerine minibüs şoförü elinde bıçakla araçtan inerek Beştek’i boğazından da olmak üzere defalarca bıçaklıyor. Yoldan geçen diğer arabalar durmasa Taner Beştek belki de bugün aramızda olmayacaktı. Olayın detaylar çok üzücü.

BIÇAK BUZLUKTAN ÇIKTI

* Taner Beştek şoför tarafından bıçakla yaralandıktan sonra olayın şokuyla, eli ayağı titreyerek polisi aramaya çalışıyor. Telefonun ekranı kanla kaplandığı için telefon yüz tanıma yapamıyor ve telefonu açamıyor. Bayılmak üzereyken yoldan geçenler yardımına koşuyor. Minibüs şoförü yakalandı, bıçağı da araçtaki buzluktan çıktı.

“MİNİBÜSÇÜ TERÖRÜNÜN YANSIMASI”

Olayla ilgili İskenderun Bisiklet Kulübü’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:  Şu an yoğun bakımda gözlem altında olan Taner Beştek’in başına gelen olay, ne kadar önlem alırsak alalım, biz bisiklet sporcularının her zaman başına gelen olaylarının biraz daha büyümüş halidir. Aynı zamanda bu olay sadece şehrimizi değil, tüm Türkiye’yi tehdit eden ve yolların sahibi oldukları psikolojisini üstlerinden bir türlü atamayan her türlü hız ve trafik ihlalini hak olarak gören minibüsçü terörünün bir yansımasıdır. Unutulmamalıdır ki bisiklet de bir araçtır ve üstündeki bir insandır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir