MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan:
Yerel Yönetimler
14 Ocak 2021 Perşembe 18:00

Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan:"İşten atıldığım yere başkan oldum"

Menemen Belediye Başkanvekili kura çekimini kazanan AK Partili Aydın Pehlivan, koltuğa oturduktan sonra flaş açıklamalarda bulundu. 1999 yılında İlhami Gürsoy başkanlığı döneminde belediyede işe başladığını belirten Pehlivan, "3 ay çalıştıktan sonra seçimler yapıldı ve Tahir bey kazandı. Tahir bey göreve geldikten 3 gün sonra iş akdimi sonlandırdı. Menemen’de belediyede düğününe 3 ay kala 3 aylık personel olarak kapıya konulan bir kişi olarak rabbim bu koltukta oturmayı nasip etti" dedi

Menemen Belediye Başkanvekili AK Partili Aydın Pehlivan, bugün resmen görevine başlarken önemli açıklamalarda bulundu. Meclis üyeleriyle birlikte belediye binasına gelen ve görevi devralan Pehlivan, "Herkesten Allah razı olsun. Malumunuz 2 yıl önce çıkmış olduğumuz bu yolculukta başkan vekilliği nasip oldu. Sizlerle bir anımı paylaşmak istiyorum. 1999 yılında askerden geldiktan 6 ay sonra düğün günü aldık. Eşimle birlikte ve Menemen Belediyesi'nde işe başladık. Allah rahmet eylesin, İlhami Gürsoy dönemiydi. Belediyede 3 ay çalıştıktan sonra seçimler yapıldı ve Tahir bey seçimi kazandı. Tahir bey göreve geldikten 3 gün sonra iş akdimi sonlandırdı. Menemen’de belediyede düğününe 3 ay kala 3 aylık personel olarak kapıya konulan bir kişi olarak rabbim bu koltukta oturmayı nasip etti bana. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Duygulanıyor insan bu anlamda" dedi. 



"ŞEFFAF BİR YÖNETİM"

Pehlivan şöyle devam etti: "Hayatta hiçbir şeyden kesinlikle korkmayacağız üzülmeyeceğiz sıkılmayacağız. Yüce rabbim o kadar büyük ki herkesin hayatında böyle hikayeler vardır benim de böyle bir anım vardı, sizlerle paylaşmak istedim. Tabi bu siz değerli halkımızın sayesinde oldu. Menemen halkına bu anlamda teşekkür ediyorum. Bu süreçte emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Milletvekillerimizden, bakanlarımızdan, il başkanlarımızdan Allah razı olsun. En büyük teşekkürü de Cumhur ittifakı meclis üyelerine ediyorum. Aynı zamanda birlikte yol yürüdüğüm dava arkadaşım 2019 Mart ayında seçimlere katıldığımız Durmaz Bayraktar’a sonsuz teşekkür ediyorum.  Omuzlarımıza yüklenen yük 200 bin kişinin yüküdür. Fakat biz çok iyi kadro ve ekibe sahibiz.  Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun."

(Haber Merkezi-Menemen Haber)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir