MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Köpeklere fısıldayan adamın pitbull'u ünlü şarkıcının köpeğini parçaladı!
Magazin
11 Eylül 2021 Cumartesi 10:22

Köpeklere fısıldayan adamın pitbull'u ünlü şarkıcının köpeğini parçaladı!

Dünyaca ünlü köpek eğitmeni Cesar Millan'ın pitbull cinsi köpeğinin, ünlü şarkıcı Queen Latifah'ın köpeğini öldürdüğü ve bir sporcuya saldırdığı iddia edildi.

Yeni ortaya çıkan davaya göre "Köpeklere fısıldayan adam" olarak bilinen ünlü köpek eğitmeni Cesar Millan'ın pitbull cinsi köpeği eski bir cimnastik yıldızı olan Lidia Matiss'e saldırdı. TMZ'ye konuşan Lidia Matiss, köpeğin ayrıca ünlü şarkıcı Queen Latifah'ın köpeğini de parçalayarak öldürdüğünü iddia etti.

Millan'ın bu olayı örtbas etmeye çalıştığını söyleyen Matiss, olayın 2017 yılında gerçekleştiğini, Los Angeles'taki ofis binasında annesini ziyaret ederken saldırıya uğradığını söyledi. O zamanlar ABD Cimnastik Gençlik Olimpiyatları için çalışma yürüten ve umut vadeden Matiss'in koridorda tasmasız dolaşan köpeğe rastladığı ve köpeğin Matiss'in üzerine atladığı öğrenildi. Pitbull'un Matiss'in bacağını defalarca ısırdığı iddia edildi.

Köpeğin daha önce de başka insanlara ve köpeklere saldırdığına dair veriler olduğu belirtiliyor.  İddiaya göre Queen Latifah'ın köpeği Santa Clarita da pitbull'un kurbanları arasında yer alıyor. Bu olayın da Kaliforniya'daki Köpek Psikoloji Merkezi'nde gerçekleştiği belirtiliyor. Köpek eğitmeni olan Millan'ın birçok pitbull'u bulunuyor. Hangi köpeğin olaylardan sorumlu tutulduğu ise bilinmiyor. 

CESAR MILLAN KİMDİR?
Meksikalı köpek eğitmeni, köpeklere fısıldayan adam olarak tanınıyor. ABD'de birçok tv programına imza atan Millan köpekleriyle birlikte dünya turuna da çıkıyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir