MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak'ta yeni kampanya...
Yerel Yönetimler
16 Temmuz 2020 Perşembe 11:52

Konak'ta yeni kampanya... "ASKIDA KURBAN"

Salgın döneminde başlattığı veresiye defterlerini kapatalım kampanyasıyla hem esnafın hem de vatandaşın yaralarını saran Konak Belediyesi, bayramda bağışlanan kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Salgın sürecinde veresiye defterlerini kapatalım kampanyası düzenleyerek, hayırseverlerin, pandemi nedeniyle zor durumda kalan vatandaşların bakkal borçlarını ödemesine imkân sağlayan Konak Belediyesi, şimdi de ‘askıda kurban’ kampanyası başlatıyor. Belediye, hayırseverlerin bayramda yapacağı kurban eti bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

Konak Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle yeni bir dayanışma kampanyası başlattı. Özellikle salgın nedeniyle dara düşen ve sofrasına et koyamayan vatandaşlara destek olmak için harekete geçen Konak Belediyesi, hayırseverlerin yapacağı kurban eti bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracak.

Nasıl yapılacak?

Konak Belediyesi’nin kampanyasına destek olarak, kurban eti bağışlamak isteyen hayırsever vatandaşlar, 0 232 425 04 34 no’lu telefon ya da 0 533 071 55 65 no’lu Whatsapp hatlarını arayarak başvuru yapabilecek. Belediye, vatandaştan bağışını alacak ve soğuk zincirle, ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştıracak. Kurban eti belirlenen adrese iletildiğinde de bağışı yapan hayırsevere, teslimatın tamamlandığına dair bilgilendirici bir sms mesajı ulaştırılacak.

Başkan Batur’dan dayanışma çağrısı

Kampanyayla ilgili bilgi veren Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, salgın döneminde başlatılan veresiye defterlerini kapatalım projesini hatırlatarak, “Bu kampanya sürecinde hayırseverlerimizin ne kadar duyarlı olduklarını bir kez daha gördük; çağrımızı yanıtsız bırakmadılar. Şimdi de evlerine et girmeyen, sofralarına et koyamayan vatandaşlarımıza yardım etmek istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımıza, ‘Kurban eti bağışlayın, gelip alalım ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıralım’ diyoruz. Hayırseverlerin bu kampanyamıza da destek olacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir