MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşıyaka’da Yazıcıoğulları imzaladı
Spor
11 Temmuz 2020 Cumartesi 09:53

Karşıyaka’da Yazıcıoğulları imzaladı

Karşıyaka Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı’nın daha önce başantrenörlük görevi için anlaşmaya vardığı Reşat Yazıcıoğulları ile Selçuk Yaşar Tesisleri’nde bir imza töreni düzenlendi

Türk voleyboluna uzun yıllar üst düzeyde hizmet etmiş, 10 yıl boyunca A Milli takımımızda bas?antreno?rlu?k görevinde bulunmuş Reşat Yazıcıoğulları artık Karşıyaka’nın başarısı için mücadele edecek. Daha önce anlaşmaya varılan Yazıcıoğulları için Selçuk Yaşar Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Cemali Dinçer, Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Vekili ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ile şube yöneticileri katıldı.

Reşat Yazıcıoğulları’nı 3 yıllığına resmen Karşıyakalı yapan imzaların atılmasının ardından konuşan Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Ben bugüne kadar Karşıyaka voleyboluna hizmet eden, yaşayan veya hayatını kaybetmiş herkese, başta Serkan Ergüven olmak üzere son zamanlarda göstermiş oldukları vizyon ile tüm voleybol şubesine, bu vizyonu daha ileriye götürecek, gerçek bir ekol olmamızı sağlayacak hamleyi yapmamıza olanak sağlayan hocamıza teşekkür ediyorum ve hoş geldiniz diyorum. Bunların hepsinin yapılmasında, en önemli güç sponsorumuz Yaşar Üniversitesidir. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Yaşar Üniversitesi’nin sponsorluğu olmasa bu tür atılımları gerçekleştirmede çok zorlanırdık. Bu unsurların hepsi bir araya gelince de ortaya çok doğru işler çıkıyor” dedi.

Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı’na, Reşat Yazıcıoğulları’nın katılımıyla birlikte başarılar dileyen Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer, “Hem Türk voleyboluna yaptığı katkılar, hem de özel olarak Karşıyaka voleyboluna yapacağı katkılar için Reşat Yazıcıoğulları’na teşekkür ediyorum. Sayın Yazıcıoğulları’nın Karşıyaka’da başarıyı yakalayacağından hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkan Vekili ve Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven ise, “Reşat hocamıza öncelikle hoş geldin diyoruz. İnşallah birlikte güzel işler başaracağız. Destekleri için Yaşar Üniversitesi nezdinde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Cemali Dinçer’e teşekkür ediyoruz. Umarım hep birlikte, güç birliği ile şubemizi güzel yerlere getireceğiz” dedi.

Ardından söz alan Başantrenör Reşat Yazıcıoğulları, uzun yıllar rakip olarak geldiği yere bu defa teknik direktör olarak geldiğini ifade ederek, “Bende yeri her zaman ayrı olan, antrenör veya oyuncu olarak geldiğim her dönemde ayrıcalık gördüğüm bu camiaya öncelikle teşekkür ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini; çok çalışarak, disiplinli çalışarak, en baştan organize olarak yapacağız. Daha da ileriye taşıyacağız. Gösterilen ilgiye, şahsım ve voleybol ailesi adına çok teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir