MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karaca Sineması kapanacak mı?
Kültür-Sanat
10 Haziran 2020 Çarşamba 14:59

Karaca Sineması kapanacak mı?

Koronavirüs salgını bir sinemanın daha kapatılma tehlikesi altına girmesine neden oldu.

Koronavirüs salgını dünya çapında sinema sektörünü kötü etkiledi. Bir zincire bağlı olmayan sinemaların birer birer kapandığı bu dönemde, İzmir Karaca Sineması'ndan kötü haber geldi. Sosyal medya üzerinden duyurulan habere göre Karaca Sineması zor durumda bulunuyor.
Bakanlıktan gelen talimatlarla birlikte tüm dünyayla aynı anda sinemaların kapısı yaklaşık olarak 100 gündür kapalıydı. Mart ayında alınan bu kararın da bağımsız sinemalar üzerinde olumsuz etkisi oldu. Kapatılan ilk sinema Kadıköy'ün tarihi sineması Rexx olurken, Atlas Sineması'ndan da kötü haber gelmişti. Şimdi ise İzmir'de bulunan Karaca Sineması kapılarını tamamen kapatabileceği duyuruldu.
Bir süredir sinemanın açıldığı zaman sağlıklı bir hizmet verebilmesi için kampanya çalışması yürütülüyordu. Amaç, salgın ile birlikte yaşam koşullarına uygun olmayan sinemayı, uygun hale getirmekti. Birçok destekçi bağış yaparak salonun yaşamasını sağlamaya çalıştı. Ancak Karaca Sineması'nın duyurduğu bilgiye göre kampanya, Karaca isminin haklarını bulunduran bir otel tarafından durduruldu. Sinemanın işletmecisi Serdar Arslan tüm bu sebeplerle işletme tarafından çekilme kararı aldı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir