MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de kan donduran olay... Boşanmak istediği eşi tarafından üç çocuğu önünde öldüresiye darp edildi
Güvenlik
23 Temmuz 2021 Cuma 17:40

İzmir'de kan donduran olay... Boşanmak istediği eşi tarafından üç çocuğu önünde öldüresiye darp edildi

İzmir'in Seferihisar ilçesinde üç çocuk annesi Irmak Kıvrak Tayoğlu (38), boşanmak istediği eşi Murat Tayoğlu (48) tarafından yaşadığı site içerisinde çocuklarının gözü önünde öldüresiye darp edildi. Olay güvenlik kamerası görüntülerine yansırken, talihsiz kadının vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana geldi. Irmak Tayoğlu'nun avukatı Duygu Uyan, görüntü ve şikayetlere rağmen savcılığın bir haftadır hiçbir işlem başlatmamasına tepki gösterdi.

SONKALEİZMİR-Olay 16 Temmuz Cuma günü saat 22.00 sıralarında İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana geldi. Üç çocuk annesi 38 yaşındaki Irmak Kıvrak Tayoğlu, boşanmak istediği eşi 48 yaşındaki Murat Tayoğlu tarafından yaşadığı site içesinde yaklaşık bir dakika boyunca çocuklarının gözü önünde öldüresiye dövüldü.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Murat Tayoğlu'nun koşarak site içerisine girip saldırdığı, çevredeki yurttaşların da korku yaşadığı görüldü. Çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden uzaklaştırılan Murat Tayoğlu'nun talihsiz kadına tehditler savurduğu da dikkat çekti.

VÜCUDUNDA KIRIKLAR OLUŞTU

Irmak Kıvrak Tayoğlu'nun Avukatı Duygu Uyan, müvekkilinin bir süredir şiddet gördüğü eşinden boşanmak istediğini ve son saldırı nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinde kırık meydana geldiğini söyledi.

Avukat Uyan, müvekkilinin öldüresiye darp edildiğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Tüm bu olaylar koruma kararı olmasına rağmen yaşadığı site içerisinde ve üç küçük çocuğunun gözü önünde gerçekleşti. Müvekkilim hem olay günü hem de sonrasında ölüm tehditlerine maruz kaldı. Hala hem kendisinin hem de çocuklarının hayatı için endişe duyuyor. Savcılık nezdinde yaptığımız şikayetlerimiz ve site içerisindeki güvenlik kamerası görüntülerine rağmen yaklaşık bir haftadır savcılık tarafından hiçbir işlem başlatılmadı. Çok geç olmadan koruma kararının ihlali nedeniyle zorlama hapsi ve tutuklama kararı verilmesini bekliyoruz. Kadına karşı şiddetin ülkemizin acı bir gerçeği olduğunu gördüğümüz bu olay bizi derinden yaraladı."

 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir