MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İhtiyaç sahibi vatandaşlara her ay 2 litre zeytinyağı!
Güncel
7 Nisan 2021 Çarşamba 14:06

İhtiyaç sahibi vatandaşlara her ay 2 litre zeytinyağı!

Seferihisar Belediyesi dikkat çeken bir sosyal destek projesine imza attı. 100 dönümlük zeytinliğindeki ürünleri yine kendisine ait fabrikada zeytinyağına dönüştüren Seferihisar Belediyesi, daha sonra 2'şer litrelik plastik şişelerde ihtiyaç sahibi yurttaşlara dağıtmaya başladı. CHP'li Başkan İsmail Yetişkin, "Seferihisar'da kaynamayan tencere bırakmayacağız" dedi. 

Seferihisar Belediyesi, ilçe genelindeki 100 dönümlük zeytinliklerinden elde edilen ürünleri yine kendisine ait Beyler Köyü’nde kurulu fabrikada işledi. Elde edilen zeytinyağları ise Seferihisar Belediyesi'nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne kayıtlı dar gelirli yurttaşlara dağıtılmaya başlandı. Seferihisar Belediyesi, özellikle pandemi nedeniyle büyük maddi sıkıntı çeken dar gelirli yurttaşlara her ay düzenli olarak 2'şer litrelik pilastik şişelerde zeytinyağı verececeğini duyurdu.

Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li İsmail Yetişkin, yurttaşların neredeyse ayçiçek yağı ile aynı fiyata gelen zeytinyağına ulaşmakta sıkıntı yaşadığını anlatırken, "Biz de (Seferihisar'da kaynamayan tencere bırakmayacağız) diyerek bu projeye başladık. Belediyemize ait zeytinliklerimizden topladığımız zeytinin yağlarını ihtiyaç sahibi vatandaşla buluşturuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya yılmadan devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir