MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Haluk Levent devreye girdi... Virüse karşı dev kampanya!
Magazin
29 Mart 2020 Pazar 11:34

Haluk Levent devreye girdi... Virüse karşı dev kampanya!

AHBAP Platformu aracılığıyla birçok yurttaşa yardım eli uzanmasını sağlayan sanatçı Haluk Levent, koronavirüs pandemisine karşı dev bir kampanya başlattı. Levent'in sosyal medyada ihtiyaç sahibi aileler için yaptığı erzak yardımı çağrısına birçok futbolcu,sanatçı ve hayırsever katıldı. 

Sosyal sorumluluk projeleri ile tanınan ve Türkiye'de birçok kişiye Ahbap Derneği aracılığıyla yardımcı olan Haluk Levent, koronavirüs karşısında da sessiz kalmadı ve birçok ailenin aylık temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile bu harekete herkesi davet eden ve bu dönemlerin dayanışma günü olduğuna dikkat çeken Haluk Levent, sosyal medya üzerinden, "Ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap'ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür! Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz" açıklamasında bulunmuştu. Yapılan çağrı çığ gibi büyüdü ve birçok sanatçı, sporcu arka arkaya destek çağrılarında bulundu. 
"SPOR DÜNYASINDAN TAM DESTEK"
Haluk Levent'in çağrısına spor camiasından da tam destek geldi. Cenk Tosun, Caner Erkin, Umut Nayir, Mehmet Topal, Mert Günok, Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Enes Ünal, Emre Kılınç, Fatih Aksoy, Atakan Akkaynak gibi birçok futbolcu, bu çağrı sonrası maddi destekte bulunduklarını açıkladı. Futbolcular, çok sayıda ailenin 2 aylık temel gıda masraflarını karışlamak için harekete geçtiler. Sosyal medya üzerinden destek çağrısı yapan sporculara Haluk Levent de tek tek teşekkür etti. Ayrıca A Milli Basketbol Takımı Genel Menajeri Kerem Tunçeri ve Milli Atlet Yasmani Copello da kampanyaya destek verdi.
"ŞİMDİDEN 10 BİN AİLEYE ULAŞTIK"
Haluk Levent, "10 bin işinden gücünden olmuş, çalışamayan aileye 2 aylık gıda yardımı yapıyoruz. Bütün sanatçılar ellerinden geleni yapıyorlar. Gıda paketinin 2 aylık maliyeti 300 TL. Aslında daha fazla ama biz indirimler de yaptırdık; un, şeker, mercimek, Türk Kahvesine kadar her şeyi koyduk elimizden geldiğince. Türkiye'nin birçok sanatçı ve futbolcusu katıldı. Biz 2 bin aile hedefledik ama şimdiden 10 bin aileye ulaştık. Gıda firmaları ve kargolarla anlaştık. Ahbap Derneği'ne yatırılan paraların tamamı 1 hafta içerisinde bu firmalarla birlikle bize başvuran ailelere gönderilecek" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayşe
 29 Mart 2020 Pazar 20:06
İşten çıkarıldım eşiminde çalıştığı dükkan kapanıyor evet evde kalmamız gerekiyor evde kalalımda kıramızı nasıl ödücez vürüsten ölmezsek düşünmekten ölücez
 Hatice Gülen cıfcı
 29 Mart 2020 Pazar 12:40
Allah razı olsun ıyıkı varsınız
 Fatma nazlı
 29 Mart 2020 Pazar 11:44
Tebrikler iyiki varsın güzel insan her şey gönlünce olsun sevgiyle kal sağlıcakla kal can
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir