MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Göztepe taraftarı hesap soracak!
Spor
27 Eylül 2020 Pazar 15:56

Göztepe taraftarı hesap soracak!

Göztepeli taraftarlar, Torbalı'daki 104 dönümlük arazinin kulübe tahsisinin iptal edilmesinin üzerinden bir yıl geçtikten sonra iyice tıkanan süreç nedeniyle sosyal medyada #Göztepetaraftarıhesap soracak etiketiyle yaşananlara tepki gösterdi. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'un 19 Haziran 2019'daki 'Göztepe sadece 2 ay kaybeder"sözünü hatırlatan ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e sorunun çözümü için çağrı yapan taraftarlar, binlerce mesaj paylaşarak tepkisini dile getirdi

Abdullah ÇELEBİ/SONKALEİZMİR-Torbalı'daki 104 dönümlük arazinin Göztepe'ye tahsisinin iptal edilmesinin üzerinden bir yıl geçerken, sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yaşananara tepki gösterdi. #Göztepetaraftarıhesapsoracak etiketiyle örgütlenen Göztepeliler, sosyal medyada binlerce mesaj paylaşarak tahsisin iptal edilmesine neden olan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'a tepki gösterdi. Uygur, tahsisin iptal edildiği 19 Haziran 2019'daki Torbalı Belediye meclis toplantısında, "Ruhsatı iptal etmesek usulsüzlük olurdu. Plansız bir alana yapı ruhsatı veremeyiz. Yeni düzenlemeyi yaparız. Göztepe sadece 2 ay kaybeder" ifadelerini kullanmıştı.
BAŞKAN SEPİL 'VAZGEÇTİK' DEMİŞTİ
Gelişmelerden sonra tesisin yapımı için süreç tıkanırken, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ise 23 Ocak 2020'de bir türlü ilerleme sağlanamaması nedeniyle Torbalı Tesisleri'nden vazgeçtiklerini açıklamıştı. 
Göztepeli taraftarlar, tüm bu yaşananların ardından sosyal medyada #Göztepetaraftarıhesapsoracak etiketiyle Uygur'a tepki gösterirken, Başkan Tunç Soyer'e de sorunun çözümü için çağrıda bulundu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir