MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ersözlü'nün yeni kitabı Yeryüzü Misafiri tüm raflarda
Kültür-Sanat
20 Şubat 2020 Perşembe 15:09

Ersözlü'nün yeni kitabı Yeryüzü Misafiri tüm raflarda

Gazeteci, şair, yazar Ünal Ersözlü’nün, Karakarga Yayınları’ndan çıkan “Yeryüzü Misafiri” adlı onuncu kitabı, tüm kitapçılarda raflardaki yerini aldı.

Karakarga Yayınevi, kitabı okurlarına sunarken, arka kapakta, Ünal Ersözlü’nün insanı kendini sorgulamaya davet eden; “Ey insan! Misafirsin… Kıymetini bil zamanının, her şeyin. Çok sev, âşık ol; öğren okumayı kâinat kitabını” şeklindeki cümlesini öne çıkardı.

Karakarga Yayınevi, arka kapaktaki kitabın tanıtım yazısında ise şu sözleri aktardı: “Tanrı’nın Yaşam Kılavuzu, adlı kitabıyla bizi gölgemiz gibi takip eden kaderimizle ilişkimizi güzelleştirmeye davet eden Ünal Ersözlü, bu kez yeryüzünde bir misafir olan insanı, kendine dönmeye çağırıyor. Şeyh Galip’in ‘Kendine iyi bak çünkü âlemin özüsün sen’ sözleriyle açılan ‘Yeryüzü Misafiri’, âlemin özü olan insanın, kendini bilmekle neler yapabileceğine dair bir kitap. İnsan, hayatın gelip geçiciliğinde bir mana bulmak hem de bu yeryüzü misafirliğini en dolu şekilde yaşamak için ne yapmalı?
Ünal Ersözlü, tarihten filozofların, sufilerin, sanatçıların ve bilgelerin anlatılarından aldığı rüzgârı, insanın yaşamını daha iyi yapma çabası için kullanıyor.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir