MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Engelli gence 25 yıl sonra hasta yatağı
Güncel
24 Şubat 2021 Çarşamba 12:09

Engelli gence 25 yıl sonra hasta yatağı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşayan engelli Oğuz Akkuş'a hayırseverlerin desteğiyle elektrikli hasta yatağı hediye edildi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2 yaşında geçirdiği hastalık nedeniyle kas gücünü kaybeden ve yüzde 90 engelli olan Oğuz Akkuş yatağa bağlı hale geldi. 

Limontepe Mahallesi'ndeki evinde 25 yıldır kanepede yatan Akkuş için hayırseverlerin desteğiyle satın alınan elektrikli hasta yatağını AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Serap Eyce teslim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Serap Eyce, yeni hasta yatağı sayesinde Akkuş'un artık pencereden bakabildiğini kaydetti. 

Eyce, konuşamayan, hareket edemeyen Akkuş'un yeni yatağında çok mutlu olduğunu aktararak, "Oğuz'un gözlerindeki o sevinme heyecanını görmemek mümkün değil. Bir kelime dahi edemiyordu ama gözleri bu hayrı yapan ve hasta yatağını ona gönderen bütün herkese teşekkür ediyordu." ifadelerini kullandı. 

Serap Eyce, engelli gencin çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını da yeni yatağının yanına getirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Engelli genç kardeşimizin fotoğrafı görünce yüzünde hafif gülümseme oldu. Engelliler konusunda herkesten daha fazla hassas olan Sayın Cumhurbaşkanımıza engelli kardeşlerimizin hassasiyeti de en az onun kadar. Onu gösterebildikleri imkanda göstermeye çalışıyorlar."

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir