MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çıray'dan flaş Çav Bella yorumu! FETÖ'nün komplo dersinden kaçmışlar
Politika
21 Mayıs 2020 Perşembe 17:02

Çıray'dan flaş Çav Bella yorumu! FETÖ'nün komplo dersinden kaçmışlar

Türkiye'nin gündemine oturan İzmir'deki camilerde Çav Bella şarkısı yayını konusunda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan flaş bir açıklama geldi. Çıray, "Komplocuların İzmir'deki camilerde yayına girerek #CavBella okutmaları hiç yaratıcı değildi.. Hatta ahmakçaydı. Ne de olsa kopyacılık. Bunlar her kimlerse, FETÖ komplo dersleri verirken dersten kaçmışlar. Bir de... Buralardan medet umanların pili bitmiş demektir" dedi.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, "Komplocuların İzmir'deki camilerde yayına girerek #CavBella okutmaları hiç yaratıcı değildi.. Hatta ahmakçaydı. Ne de olsa kopyacılık. Bunlar her kimlerse, FETÖ komplo dersleri verirken dersten kaçmışlar. Bir de... Buralardan medet umanların pili bitmiş demektir" ifadelerini kullandı.

CİDDİ CİDDİ CEVAP VERİYORLAR

İYİ Partili Çıray, "Bu konu ile sadece alay edilir. En komik yanı da alınması gerekenler hoparlörlerin başında duranlar. Şimdi onlar hesap soruyorlar.. Bazıları da ciddi ciddi cevap veriyorlar! Bakın göreceksiniz; bu komik olayı duymayanlara komplonun mağdurları duyuracak" dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir