MENÜ
İzmir 17°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çıplak kadın bekçileri peşinde koşturdu!
Türkiye
20 Şubat 2021 Cumartesi 21:08

Çıplak kadın bekçileri peşinde koşturdu!

Bursa'da hafta sonu kısıtlamasında Bursa'nın en ünlü caddesi üzerinde uygulama yapan polis ekiplerinin bulunduğu noktaya doğru çıplak halde koşan bir kadın ortalığı ayağa kaldırdı. Bekçiler ve polisler çıplak kadını yakalayabilmek için seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre ilginç olay hafta sonu kısıtlaması sebebiyle polis ekiplerinin uygulama yaptığı Ulucami ve tarihi belediye binasının bulunduğu Bursa’nın en ünlü caddesi Heykel olarak bilinen Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

İstanbul Bakırköy nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 30-35 yaşlarındaki S.Y. isimli bayan çıplak hale koyarak polis noktasına doğru ilerledi.

Bu sırada aynı cadde üzerinde devriye görevi yapan bir grup bekçi ile uygulama noktasındaki polis ekipleri bayana engel olmaya çalıştı. Bayanın kıyafetlerini toplayıp peşinden koşan ekipler kadını tarihi hanlar bölgesinin orada durdurup kıyafetlerini giymesi için razı etti.

POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Orhan parkına doğru kollarını açıp “vazifemi yaptım baba” diye bağıran kadın daha sonra kıyafetlerini giyerek polis otomobiline bindi.

İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen kadının daha önce de İzmir’de aynı eylemi gerçekleştirmekten kaydı bulunduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir