MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çekmesi sizden, yayınlaması bizden
Yerel Yönetimler
7 Nisan 2020 Salı 11:26

Çekmesi sizden, yayınlaması bizden

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm zamanını evlerinde geçirmek durumunda kalan vatandaşlar için internet üzerinden sosyal etkinlikler düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, çocuklara yönelik eğlenceli bir uygulama daha başlattı. “Çekmesi sizden, yayınlaması bizden!” sloganıyla; evde gerçekleştirdikleri aktivitelerin videolarını, ailelerinin de yardımıyla çekip göndermeleri için çocuklara çağrı yapıldı. ?

HEDİYE KİTAP VE BAYRAK

Çocukların evlerinde geçirdikleri zamana renk katmak, nitelikli ve renkli aktivitelere teşvik etmek amacıyla başlatılan uygulama, Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nün ‘karbelcocukkulubu’ adresli Instagram hesabı üzerinden yürütülecek. Çocuklar ebeveynlerinden de yardım alarak; bu süreçte evlerinde gerçekleştirdikleri resim, dans, müzik ve oyun gibi her türden aktivitenin kısa videolarını çekip bu hesaba gönderecek. Videolar yine bu hesaptan tüm takipçiler ile paylaşılacak. Belediyenin video çekip gönderen çocuklara bir de sürprizi olacak. Uygulamaya katılan miniklere kitap ve bayrak hediye edilecek.

‘SOSYAL’ MÜCADELE

Koronavirüs salgını ile mücadelenin sosyal boyutuna da büyük önem verdiklerini vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “İnsanlarımızın karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmadan, bu süreci en iyi ve en sağlıklı şekilde geçirebilmesine bir nebze de olsa katkı sağlamak adına, internet üzerinden sosyal aktiviteler düzenlemeye devam ediyoruz. Her yaştan yurttaşlarımızı kitaba, spora, sanata yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu haftaki yeni uygulamamız da çocuklarımız için. Hepsini Karbel Çocuk Kulübümüzün sayfasında buluşmaya, keyifli anlarını paylaşmaya çağırıyoruz” dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir