MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Camide Çav Bella'ya CHP'den ilk yanıt....
Politika
20 Mayıs 2020 Çarşamba 23:47

Camide Çav Bella'ya CHP'den ilk yanıt....

İzmir'de tartışmalara neden olan camilerden Çav Bella şarkısının çalınmasına CHP'den ilk yanıt İzmir Milletvekili Atila Sertel'den geldi. AK Parti cephesinden gelen tepkilerin ardından açıklama yapan Sertel, "Bu densizliği yapanlar kimse derhal yakalanmalı ve yargıç karşısına çıkarılmalıdır. İzmir Müftülüğü bu olayı soruşturmalı ve gerçekleri ortaya çıkarmalıdır. Camilerin ses sistemi yol geçen hanı olamaz" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir'in bazı ilçelerinde cami hoparlörlerinden Çav Bella şarkısı çalınması tartışmalara neden olurken, yaşananlara CHP'den ilk yanıt geldi. AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştirmesi ve AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin tepkisi sonrası CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den açıklama geldi.
"Camilerin ses sistemi yol geçen hanı mı?" diye soran Sertel, "İzmir’in minarelerinden çav bella çalmak hem ayıptır hem günahtır. Bu densizliği yapanlar kimse derhal yakalanmalı ve yargıç karşısına çıkarılmalıdır.
İzmir Müftülüğü bu olayı soruşturmalı ve gerçekleri ortaya çıkarmalıdır. Camilerin ses sistemi yol geçen hanı olamaz" açıklamasını yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selahattin Güzel
 21 Mayıs 2020 Perşembe 22:53
Bu bir planlanmış olaydır. Gündemi saptırma olayıdır. Çirkindir. Bu çirkinliği ortaya çıkaracak olan savcılıktır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir