MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li gençlerden balonlu eylem... 128 MİLYAR DOLAR UÇTU!
Politika
17 Nisan 2021 Cumartesi 11:19

CHP'li gençlerden balonlu eylem... 128 MİLYAR DOLAR UÇTU!

CHP tarafından yurt genelinde asılan "128 milyar dolar nerede" pankartları valilik talimatlarıyla kaldırılırken, İzmir Karşıyaka'da bu kez balonlu eylem yapıldı. CHP Karşıyaka Gençlik Kolları üyeleri, ilçe binası tabelasının üzerine balonlara bağlı şekilde pankart astı. Emniyet güçlerinin müdahale etmek için geldiği sırada balonlar serbest bırakılarak pankart gökyüzüne salındı

SONKALEİZMİR-İzmir Karşıyaka CHP ilçe binasında balonlu "128 milyar dolar nerede" eylemi yapıldı. CHP Karşıyaka Gençlik Kolları üyeleri ilçe binası tabelasının üzerine balonlara bağlı şekilde "128 milyar dolar nerede" yazılı pankart astı. Polis ekipleri müdahale etmek için geldiği sırada helyum gazı ile şişirilmiş balonlar serbest bırakılarak pankart gökyüzüne bırakıldı.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, "Gençlik kolları üyeleri, 128 milyar dolar nerede diye sorduğunda uçtu herhalde diye cevap vermiştim. Pankartı almaya gelen güvenlik güçlerimiz pankart nerede diye sorduğunda da yine aynı cevabı verdim; uçtu herhalde” dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır ise,"Afişlerin asılması yasaklandı, uçurulması değil. Şimdi de tutanak tutulup astığımız afişe el konulması gerekiyordu ama afiş de tıpkı 128 milyar dolar gibi uçup gitti” diye konuştu.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir