MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'li Kılıç'tan flaş kongre çıkışı! Keşke seçimlerde de bu çabanızı görseydik
Politika
3 Kasım 2019 Pazar 16:01

CHP'li Kılıç'tan flaş kongre çıkışı! Keşke seçimlerde de bu çabanızı görseydik

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP'de takvimin işlemeye başladığı il ve ilçe kongreleri ile ilgili flaş bir çıkış yaptı. "Keşke şu an gözlemlediğimiz kapı kapı giderek üye arama ve ikna çalışmalarını Yerel ve Genel seçimlerde de girilmedik mahalle, girilmedik hane kalmayacak şekilde seçmenlere ulaşarak yapıldığını görebilseydik" diyen Kılıç, delegelerin belirlenmesi konusunda ise çıkar ve kişisel menfaat değil partililik bilincinin esas alınması gerektiğine işaret etti.

CHP'li Sevda Erdan Kılıç'ın, mesajı şöyle: "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisi, Türkiye’de demokrasinin işlemesinin teminatı olan partimizde kongre süreci ve delege seçimleri başladı. Bu seçimlerin partimizin kuruluş esaslarına uygun, Cumhuriyet Halk Partisinin teminatı olduğu demokratik bir ortamda geçmesi tüm temennimizdir. 31 Mart yerel seçimlerinde yakaladığımız başarıyı genel seçimlere yayacak kadroların oluşturulacağı bu dönemde kişisel çıkarlar için değil partimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmalar yapılmalıdır. Bu çalışmalar için benimde naçizane bir kaç fikrim var. 

1- Keşke şu an gözlemlediğimiz kapı kapı giderek üye arama ve ikna çalışmalarını Yerel ve Genel seçimlerde de girilmedik mahalle, girilmedik hane kalmayacak şekilde seçmenlere ulaşarak yapıldığını görebilseydik. 

2- Kimin delege olacağı konusunda ise, 

A- Evde yaşlısını, hastasını, çocuğunu bırakıp ayakları patlarcasına kapı kapı dolaşan kadınlarımız olsun.

B- İşe girmek için değil ülkenin geleceğini düşünen, fikir üreten, aydın gençlerimiz olsun. Hani o sadece bayrak asılacağı zaman, yaz kış demeden ihtiyaç duyduğunuz gençler!

C- Derdi parti yönetimlerini dizayn etmek olmayan şeffaf, çalışkan, liyakatlı yönetimler oluşsun diye iktidar yüzü görmediği halde hala umudunu yitirmemiş, ilk günkü gibi çalışan ak saçlılarımız olsun. 

Yaklaşan kongre sürecinde ve delege seçimlerinde aday olan parti emekçisi dostlarıma gönül dolusu selam olsun. Partimize yakışır bir kongre süreci geçirmek dileğiyle."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir