MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'den Ege'ye jeotermal çıkarması!
Güncel
15 Ocak 2021 Cuma 15:53

CHP'den Ege'ye jeotermal çıkarması!

CHP Doğa Hakları ve Çevreden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı tarafından kurulan Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu Ali Öztunç başkanlığında Aydın, Manisa, Denizli, Muğla ve İzmir'de saha incelemeleri ve arama toplantıları yapacak.

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlığında kurulan komisyon, 19 Ocak Salı günü çalışmalarına başlayacak. Dört gün sürecek komisyon çalışmasında, jeotermal enerji ile ilgili konularda bilgi toplamak, araştırma yapmak, tedbirler geliştirmek ve önerilerde bulunmak amaçlanıyor. CHP heyeti bu kapsamda Aydın, Manisa, Denizli, Muğla ve İzmir’de konuyla ilgili kurum ve STK’lar, yerel yönetimler ve yurttaşlarla görüşecek.

Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç başkanlığında oluşturulan CHP komisyonunda; Parti Meclisi üyesi Gizem Özcan, Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Manisa Milletvekili Ali Vehbi Bakırlıoğlu, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Muğla Milletvekili Mürsel Alban ve İzmir Milletvekili Mahir Polat bulunuyor.

“SAHADAKİ ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ”

Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu’na başkanlık eden Ali Öztunç konuyla ilgili olarak, “CHP olarak sahadaki çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Komisyonumuz ile sorunu yerinde inceleme anlayışıyla 4 günlük saha incelemeleri ve arama toplantıları planladık. CHP olarak, strateji ve politikalarımızı bu anlayışla inşa ediyoruz” dedi.

Jeotermal Enerji Araştırma Komisyonu; 19 Ocak'ta Aydın, 20 Ocak'ta Manisa, 21 Ocak'ta Denizli ve Muğla, 22 Ocak'ta ise İzmir'de olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir