MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükşehir'den satış iddiasına yanıt...
Yerel Yönetimler
11 Ocak 2021 Pazartesi 16:03

Büyükşehir'den satış iddiasına yanıt...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın Eşrefpaşa Hastanesi'nin satılacağına yönelik iddiasına yanıt verdi. Açıklamada, "Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in asıl hedefi 113 yıldır kente ve kentliye hizmet eden bu güzide kurumu satmak bir yana daha da büyütmek ve geliştirmektedir" denildi

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Sayın Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği ve bazı basın kuruluşları tarafından da haberleştirilen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’nin tek belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanesi’ni satmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 113 yıldır kente ve kentliye hizmet eden bu güzide kurumu satmak bir yana, halktan ve emekten yana duruşunun, demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak asıl hedefi Eşrefpaşa Hastanesi’ni daha da büyütmek ve geliştirmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir