MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Buca'ya Balkanlar'dan sanat rüzgarı geliyor
Kültür-Sanat
10 Mart 2020 Salı 12:20

Buca'ya Balkanlar'dan sanat rüzgarı geliyor

Buca Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek 6'ncı Balkan Panorama Film Festivali bu yıl 15 - 21 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Film Tasarımı Bölümü tarafından bu yıl 6'ncı kez sinemaseverleri bir araya getirecek Balkan Panorama Film Festivali'nin tarihleri belli oldu. Geçtiğimiz aralık ayında Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi'nde Balkan ve Türk sinemasının başarılı isimlerini bir araya getiren festival, 2020 yılında 15 - 21 Ekim tarihleri arasında Buca Belediyesi tarafından düzenlenecek.

Bu yıl 6'ncı kez gerçekleştirilecek festival, ilk defa kurmaca ve belgesel filmleri kapsayan ulusal ve uluslararası uzun metrajlı film ve ulusal ve uluslararası kısa metrajlı film dallarında yarışma düzenleyip ödüller verecek. Festival kapsamında bu yıl, 100'ün üzerinde filmin sinemaseverlerle bir araya gelmesi planlanıyor.  Gösterimlere oyuncu, yönetmen, yapımcı ve sinema sektörünün çok sayıda emekçisi katılım göstererek söyleşiler gerçekleştirecek. Film seçkilerinin yanı sıra gerçekleştirilecek sinema workshopları, sergiler, konserler ve birçok daha sürpriz etkinlik İzmirli sinemaseverlere dopdolu, keyifli bir hafta yaşatacak.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir