MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu bir 'ayranımız yok içmeye...' haberidir!
Türkiye
1 Nisan 2020 Çarşamba 09:37

Bu bir 'ayranımız yok içmeye...' haberidir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla, MSB'ye ait fabrika ve dikimevlerinde yerli ve milli imkânlarla üretilen; çeşitli tipte maske, tulum ve anti-bakteriyel sıvıdan oluşan sağlık malzemeleri, COVID-19 ile mücadele kapsamında İtalya ve İspanya’ya TSK'ya ait uçak ile gönderiliyor. Yardım kolilerinin üzerinde ise 'Türkiye Cumhuriyeti' yerine 'Cumhurbaşkanlığı' yazması tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan korona virüsünden en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan İtalya ve İspanya'ya yapılacak yardım Etimesgut Askeri Havaalanı'ndan bir kargo uçağı ile yola çıkacak.

Etimesgut Askeri Havaalanı'nda bulunacak kargo uçağı ile İtalya ve İspanya’ya yardım malzemesi gönderilecek. Üzerinde Cumhurbaşkanlığının arması olan yardım malzemelerinin askeri kargo uçağına yüklenme işlemleri devam ediyor.

Yardım kolilerinin üzerinde ise 'Türkiye Cumhuriyeti' yerine 'Cumhurbaşkanlığı' yazması tepki çekti. 

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Mehmet Ali Güller, "İtalya ve İspanya'ya giden yardım kolileri, Cumhurbaşkanlığı'nın değil Türkiye Cumhuriyeti'nin yardım kolileridir! Her sandığa 'Cumhurbaşkanlığı' yazısını ve forsonu koymak, reklam ve siyaset olmuş!" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir