MENÜ
İzmir 21°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Soyer'den 'Yatırım' vurgusu...
Yerel Yönetimler
5 Haziran 2020 Cuma 10:18

Başkan Soyer'den 'Yatırım' vurgusu...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, salgın sürecinde 200 milyon TL'lik gelir kaybına rağmen yatırımlara ara vermediklerini söyledi. Başkan Soyer, "Pandemi sürecinde 1.1 milyar liralık yatırıma imza attık. Bu emeklerimizin ve çalışmalarımızın karşılığını veren ve takdirlerini esirgemeyen kadir bilir İzmirliler'e çok teşekkür ediyorum" dedi

SONKALEİZMİR-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan'ın Günlüğü'nde salgının ekonomik etkilerine rağmen yatırımlara ara vermediklerine vurgu yaptı.

Başkan Soyer'in açıklamaları şöyle:

Günaydın sevgili İzmirliler
Salgının hayatın olağan akışını durdurduğu aylarda aldığımız çok sıkı önlemlerle ve kriz yönetimiyle İzmir'de başarılı bir sınav verdik. Bu süreçte ulaşım gelirleri yüzde 85, su gelirleri yüzde 55 oranında azaldı.
Gelir kayıplarının toplamı 200 milyon lirayı buldu. Ancak bu zor tabloya rağmen yatırımları durdurmadık.
Pandemi sürecinde 1.1 milyar liralık yatırıma imza attık. Bu emeklerimizin ve çalışmalarımızın karşılığını veren ve takdirlerini esirgemeyen kadir bilir İzmirliler'e çok teşekkür ediyorum.
Emin olun çalışma güç ve enerjisini sizlerden alıyoruz. Dün beni ve çalışma arkadaşlarımı mutlu eden iki ziyaret vardı. Bayındır Ziraat Odası ve üreticilerinin çiçeklerle geldiği teşekkür ziyareti bizleri çok mutlu etti.
TÜRK-İŞ'e bağlı Sağlık Sendikası yöneticileri de bu süreçte sağlıkçılara verdiğimiz destek için ayrıca "Teşekküre" geldi. Oysa sofralarımızı donatan üreticilerimizle, bu süreçte hayatlarını ortaya koyup mücadele eden sağlıkçılarımıza ne yapsak az. Asıl biz onlara minettarız. Bugün 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde Foça'nın üçüncü biyolojik arıtma tesisini açıyoruz.
Hepinize temiz bir çevre, sağlıklı bir yaşam diliyorum. Hoşça kalın değerli İzmirliler.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir