MENÜ
İzmir 23°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Oran'dan Çeşme sevdalılarına çağrı! 5 BİN 600 KİŞİ BEKLENİYOR..
Yerel Yönetimler
27 Eylül 2020 Pazar 12:59

Başkan Oran'dan Çeşme sevdalılarına çağrı! 5 BİN 600 KİŞİ BEKLENİYOR..

Menderes ve Karaburun'un ardından Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran da yurttaşlara ikametgah çağrısında bulundu. Başkan Oran, Çeşme'nin nüfusunun gerçekte 300 bine dayandığını ancak kağıt üzerinde "44 bin 400" olarak gözüktüğünü belirtirken, yazlıkçılara, "Gelin, birinci ikametgahlarınızı Çeşme'ye taşıyın. Nüfusumuz 50 bini aştığında Çeşmemizin her yönüyle birçok avantajı olacak" dedi.

SONKALEİZMİR- Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, şu ifadelere yer verdi: "Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir yanından Çeşme'ye gönül veren Çeşme sevdalılarına bir çağrı yapıyorum. Çeşme sevdalılarının birinci ikametgahlarını Çeşme'ye alarak Çeşme'ye olan sevgilerini göstermelerini istiyorum. Yani nüfusumuz 50 bini aştığında Çeşme'mizin her yönüyle birçok avantajı olacak. Şuan Çeşme'mizin nüfusu 250-300 bin kişi.. Ama resmiyette 44 bin 400'de. Dolayısıyla birinci ikametgahlarını Çeşme'ye alarak Çeşme'ye çok büyük bir katkıda bulunacaklar. Biz diyoruz ki Çeşme'yi sevenler Çeşme için göreve..."

Merkezi hükümetten belediyelere aktarılan gelirlerin artırılması amacıyla daha önce de Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, yazlıkçılara çağrıda bulunmuştu. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir