MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başkan Arda eleştirileri tek tek yanıtladı... ''GAZİEMİRLİLER'İN BANA GÜVENİ SONSUZ''
Yerel Yönetimler
6 Nisan 2021 Salı 23:16

Başkan Arda eleştirileri tek tek yanıtladı... ''GAZİEMİRLİLER'İN BANA GÜVENİ SONSUZ''

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, hakkındaki eleştirilere tek tek yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret davasıyla ilgili konuşan Arda, "Gideceğiz diye hayal kurdular ama buradayız. Adliyede harcadıkları enerjiyi seçimde kullansalar belki farklı olurdu" dedi. Başkan Arda, AK Parti cephesinin 55 bin liralık börek faturası iddiası ile ilgili, "Faturayı çıkarın koltuğu bırakıp gideceğim demiştim. Hani nerede fatura. Siz iftira atmaya devam edin. Gaziemirliler'in bana güveni sonsuz" dedi

SONKALEİZMİR-Gaziemir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında Başkan Halil Arda AK Parti cephesinden gelen iddialara yanıt verdi. Belediyeye bir kahvaltı için 55 bin liralık börek alındığı iddialarıyla ilgili konuşan Başkan Arda, "Gaziemirliler'in umurunda değilsiniz. Benim de umurumda değilsiniz. Gaziemirliler'in bana güveni sonsuz. Yanınızda oturan arkadaşlarınıza, ittifakta bulunduğunuz arkadaşlarınıza yalan söylüyorsunuz. Hiç yüzünüz kızarmadan devam ediyorsunuz. Faturayı çıkarın bu koltuğu bırakıp gideceğim demiştim. Hani nerede 55 bin liralık fatura. Her mecliste attığınız iftirayı soracağım" dedi.

"HAYAL KURMAYA DEVAM EDECEKLER"

Başkan Arda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddiası ile ilgili davanın bugün görülen duruşmasına da değindi. Başkan Arda şöyle konuştu: 

"Hevesle bu koltukta oturmamamı bekliyorlardı. Ancak istedikleri olmadı. İlk önce 17 Aralık'ta gideceğiz diye heveslendiler. Sonra 6 Nisan için hayal kurdular, şimdi 13 Temmuz hayalleri kuracaklar. O zaman gideceğimizi söyleyecekler. Seçimde yapamadıklarını adliye koridorlarında yapmaya çalışıyorlar ama başarılı olamayacaklar. Adliyede harcadıkları enerjiye seçimde kullansalar belki farklı olabilirdi."
Mecliste Gaziemir Belediyesi’nin 2020 Yılı Faaliyet Raporu da AK Parti, MHP ve bağımsız üyenin ‘ret’ oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir