MENÜ
İzmir 25°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balçova'da gazilere vefa!
Yerel Yönetimler
18 Eylül 2021 Cumartesi 08:37

Balçova'da gazilere vefa!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanın verilişinin yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü, Balçova’da kutlandı. Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ilçede yaşayan Gaziler ve Aileleri onuruna yemek verdi.

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, ilçede yıllardır gelenek haline gelen Gaziler Günü kutlaması nedeniyle İlçede yaşayan Gaziler ve Aileleri onuruna yemek verdi.  Meclis üyeleri ile birlikte yemeğe gelen tüm konuklarıyla tek tek ilgilenen Başkan Fatma Çalkaya, Gazilerin çocuk ve torunlarıyla da sohbet etti. 

Gazilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Çalkaya “Sizler Vatanın savunması için vücudunuzun bir parçasını verdiniz. Canınızı hiçe sayarak ülkemizin bütünlüğünü savundunuz. Bu ülkeyi ayakta tutan da Sizlerdeki cesaret ve vatan sevgisidir. Balçova Belediyesi sadece bir gün değil hayatınızın her anında sizlerin emrindedir” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Orhan Aydın ise Başkan Çalkaya’ya çiçek vererek “Balçova Belediyesi yıllardır her hafta ilçemizdeki tüm Gazileri arayarak bir isteklerinin olup olmadığını soruyor. Bu uygulamanın Türkiye’de başka bir yerde olduğunu zannetmiyorum. Bizlere gösterdiğiniz ilgiden ve verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir