MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balayında korkunç olay: 2 ölü!
Dünya
19 Ekim 2021 Salı 11:16

Balayında korkunç olay: 2 ölü!

Lidiia Makarchuk ve Norbert Varga adlı yeni evli çift, balayında korkunç bir olay yaşadı. Çift ve arkadaşlarının yaktığı kamp ateşi, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı harekete geçirdi. Bombanın patlaması sonucu gelinin kardeşi öldü, gelinin de bir gözü kör oldu.

ngiltere'nin Berkshire bölgesinde yaşayan Lidiia Makarchuk ve Norbert Varga isimli çiftin Ukrayna'daki balayı sefaları kabusa döndü. Genç çift ve arkadaşlarının yaktıkları kamp ateşi, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bombayı patlattı. 
Daily Mail gazetesinin aktardığına göre; kamp alanında geçirecekleri ilk gecede grup, eğlenmek ve bir şeyler pişirmek için büyük bir ateş yaktı. İlerleyen saatler boyunca, büyüyen kamp ateşinin başında eğlenmeye devam eden grupta bulunan damat Norbert Varga, bu keyifli anları fotoğraflamak için çadırına gitti. Burada bulunan fotoğraf ekipmanlarını hazırlamaya başladığı sırada ise, büyük bir gürültü duydu.

Duyduğu çığlıkların ardından ateş başına koşam Varga, gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Patlamanın gerçekleştiği ateş başındaki grup üyelerinin yaralandığını gören Varga, acil yardım ekiplerine haber verdi.

BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞINDAN KALMIŞ
Olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan gruba müdahale etti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Birinci Dünya Savaşı sırasında toprağa gömülen bir bombanın, kamp ateşinin etkisiyle tetiklenerek patladığını söyledi.

GELİNİN KARDEŞİ ÖLDÜ
Hastaneye kaldırılan yaralıların arasında bulunan, Lidiia'nın erkek kardeşi ise yaşamını yitirdi. Lidiia ise, sol gözüne isabet eden şarapnel parçası nedeniyle görme yetisini büyük oranda kaybetti. Elleri yanan ve bacakları parçalanan Lidiia'nın başından ayrılmayan eşi Varga ise olayın şokunu atlatamadıklarını belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir