MENÜ
İzmir 26°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Baklava parası ayakkabıya!
Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2020 Cuma 20:19

Baklava parası ayakkabıya!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, sokağa çıkma yasağının uygulanacağı Ramazan Bayramı öncesinde personelle bir araya geldi. Başkan Sengel, bayramını kutladığı çalışanlara 'Bir Çocuk da Sen Güldür' kampanyasına verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Sengel, "Bu bayram sizlere baklava ikram etmek yerine, çocuklarımızın eksik ayakkabılarını aldık. Sizler sayesinde de Efes Selçuk’taki çocukları bu bayram mutlu edeceğiz” dedi.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, bayramlaşma töreninde çalışanlara teşekkür etti. Belediye personelinin Efes Selçuk Belediyesi’nin bayram öncesi başlattığı ve yoğun ilgi gören “Bir Çocuk Da Sen Güldür”  kampanyasına destek olduğunu hatırlatan Başkan Sengel, "Bu bayram mesafeli, bu bayram maskeli, bu bayram biraz buruk geçiyor açıkçası. Bu bayram alışık olduğumuzdan farklı bir bayram olacak. Bu bayram sizlere baklava ikram etmek yerine, çocuklarımızın eksik ayakkabılarını aldık. Sizler sayesinde de Efes Selçuk’taki çocukları bu bayram mutlu edeceğiz” dedi.


KRİZ BELEDİYECİLİĞİ VURGUSU 
Bir turizm kenti olan Efes Selçuk’un koronavirüs ile yaşanan süreçten etkilendiğine dikkat çeken Başkan Sengel; “Kriz belediyeciliği diye bir kavram yerleşti hayatımıza. Gerçekten de bir krizi idare etmeye çalışıyoruz. Bu durum sadece Efes Selçuk için değil, tüm Türkiye için, tüm dünya için geçerli bir durum. Biz bir şekilde bu işlerin altından kalkmayı başarabiliyoruz. Sizlerin özverili çalışmaları sayesinde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Huzurlu, sağlıklı, güzel yarınlarda güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Daha iyi, daha sağlıklı bir şekilde kucaklaşabileceğimiz bayramlara ulaşmak üzere” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir