MENÜ
İzmir 16°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AVM'lere çağrı: 3 ay esnek kiraya 1 yıl ücretsiz reklam!
Ekonomi
30 Mart 2020 Pazartesi 15:56

AVM'lere çağrı: 3 ay esnek kiraya 1 yıl ücretsiz reklam!

Franchise Market Türkiye, koronavirüs salgını süresince kapılarını kapatan AVM'lere dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Markalara 3 ay kira esnekliği sağlayan AVM’lere 1 yıl ücretsiz reklam deştiği sunacaklarını açıklayan Franchise Market Türkiye, bundan yararlanmak isteyenlerin sadece bir form doldurmaları gerektiğini bildirdi.

SONKALEİZMİR- Franchise Market Türkiye imtiyaz sahibi Selen Almaç Deniz, 43 milyar dolar pazar payı ve istihdam ettiği 250 bin çalışan ile her geçen gün büyüme ivmesi gösteren franchise sektörünün salgın nedeniyle çok büyük bir darbe aldığını dile getirdi. Markaların hem çalışanlarının hem halkın sağlığını korumak için genelge doğrultusunda faaliyetlerine belirsiz bir tarihe kadar ara verdiğini hatırlatan Deniz, “Ancak bu durum özellikle yüksek AVM kiraları göz önüne alındığında bu markalar için bir yaşam mücadelesine dönüştü. AVM'lerin kapalı/müşterisiz olduğu bu dönemde birkaç AVM hariç diğer tüm AVM'ler markalardan kira almaya devam ediyor. Bu durumun devamı birçok franchise markası için iflas demek. AVM'lerin ülke ekonomisine katkısı göz önüne alındığında bu konunun devlet desteğiyle ilerletilmesi AVM'lerin de mağdur olmaması için en sağlıklısı” dedi.

Deniz, AVM’lere de şu çağrıda bulundu: “Bugüne kadar franchise sektörünün haber kaynağı olan, sektörden son gelişmeleri okurlarına aktaran Franchise Market Türkiye, AVM'lerin de içinde bulunduğu zor durumu anlayarak ve hem onlara hem de markalara destek olarak bir kampanya başlattı. 3 ay kira almayan tüm AVM'lere Franchise Market Türkiye'de 1 yıllık ücretsiz reklam sunuyor. Yararlanmak isteyen AVM'lerin yöneticilerinin derginin web sitesinde (www.franchisemarketturkiye.com) yer alan formu doldurmaları yeterli.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir