MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den CHP'ye: Disipline verilecekler mi?
Politika
6 Haziran 2020 Cumartesi 10:24

AK Partili Sürekli'den CHP'ye: Disipline verilecekler mi?

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a haraket ettiği gerekçesiyle ifadesi alınan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, CHP Karabağlar Meclis üyesi Dila Koyurga ve CHP İzmir il eski başkan yardımcısı Banu Özdemir ile ilgili flaş bir çıkış yaptı. Sürekli, "CHP, Cumhurbaşkanımıza hakaret eden Meclis Üyesi, Gaziemir Belediye Başkanı ve dini değerlerimize saldırılmasına alkış tutan eski il yöneticileri ile ilgili disiplin işlemi başlattı mı, ya da başlatacak mı?" dedi

SONKALEİZMİR-Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle İzmir Adliyesi'nde ifade vermesinin ardından bir çıkış da AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi. Sürekli, "CHP, Cumhurbaşkanımıza hakaret eden Meclis Üyesi ve Gaziemir Belediye Başkanı ile dini değerlerimize saldırılmasına alkış tutan eski il yöneticileri ile ilgili disiplin işlemi başlattı mı? Ya da başlatacaklar mı, merak ediyoruz?" açıklamasını yaptı. 
CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir, camide Çav Bella müziğinin çalınmasıyla ilgili videoları paylaştığı gerekçesiyle yaklaşık 1 hafta tutuklu kalmıştı. CHP Karabağlar Meclis Üyesi Dila Koyurga da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmişte sosyal medya hesabından haraket ettiği gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir