MENÜ
İzmir 30°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Pehlivan: Menemen 'AK Belediyecilik' ile tanışacak
Politika
13 Ocak 2021 Çarşamba 19:01

AK Partili Pehlivan: Menemen 'AK Belediyecilik' ile tanışacak

Menemen Belediye Başkanvekili seçilen AK Partili Aydın Pehlivan, ilçeyi AK belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirterek, "İnşallah iyi hizmetlerimizi halkımızla buluşturacağız. Menemenimiz'i bir ve beraber olarak yöneteceğiz" dedi

SONKALEİZMİR-Menemen'de başkanvekilliği kura seçimini kazanan AK Partili Aydın Pehlivan, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Pehlivan, "Kura çekimini gerçekkleştirebildik. Allah bize nasip etti. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK Belediyeciliği Menemen ile tanıştırmanın heyecanı içerisindeyiz. Ben Menemen'in evladıyım. Rabbim bize muhalefeti nasip etmişti. Layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Şu anda da Rabbim bize Menemen Belediyesi'ni yönetmeyi nasip etti. İnşallah çok iyi hizmetleri halkımızla buluşturacağız. Mahkemenin vereceği kararlarda boynumuz kıldan incedir. Biz mahkemenin vermiş olduğu kararı icra ettik. Yarından itibaren sabah namazımızdan sonra belediyemize geleceğiz. Hep birlikte Menemenimiz'i güzel bir şekilde yönetibelmek adına istişarelerle bir ve bareber olarak çalışacağız" dedi.

Daha sonra kalabalık bir grup ile AK Parti Menemen İlçe binasına yürüyen Pehlivan için 'Menemen Aydınlandı' sloganları atıldı. İlçe binası önünde de büyük sevinç vardı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir