MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti'de büyük sevinç... Pehlivan'a tebrik yağmuru
Yerel Yönetimler
13 Ocak 2021 Çarşamba 19:22

AK Parti'de büyük sevinç... Pehlivan'a tebrik yağmuru

Menemen Belediye başkanvekilliği kura çekimi sonrası AK Parti'de büyük sevinç var. Kurayı kazanan Aydın Pehlivan ilçe binasına coşkulu bir kalabalık ile gelirken, "Menemen Aydınlandı' sloganları atıldı. Ak Parti İzmir milletvekilleri ve belediye başkanları da tebrik mesajları yayınladı

SONKALEİZMİR-Aydın Pehlivan'ın Menemen Belediye başkanvekili olması AK Parti'de büyük sevinç yarattı. Menemen Belediye'sinden coşkulu bir kalabalık ile ilçe binasına yürüyen Pehlivan için 'Menemen Aydınlandı' sloganları atıldı. AK Partili vekiller ve belediye başkanları da sosyal medyadan tebrik mesajları yayınladı. 

İŞTE O MESAJLAR:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ:  "Menemen Belediyesi Başkanvekili kura çekiminde Başkanvekili olarak seçilen meclis üyemiz Aydın Pehlivan’ı kutluyorum. Menemen, şeffaf, dürüst ve çalışkan AK Belediyecilik ile tanışacak ve yönetilecek. Menemen’in kaynakları artık Menemen için harcanacak. Menemen’de Hizmet Zamanı."

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: "Menemen Belediyesi Başkanvekili kura çekiminde, Başkanvekili seçilen AK Partili Meclis Üyemiz Aydın Pehlivan'ı kutluyorum. Menemen'imiz, kendine değil kentine çalışan, insan odaklı, şeffaf, yerel kalkınmayı esas alan AK Belediyecilik ile tanışacak. Hayırlı ve uğurlu olsun." 

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: "Menemen Belediyesi Başkanvekili kurasında seçilen Meclis Üyemiz Aydın Pehlivan'ı kutluyorum. Menemen, AK Parti’mizin belediyecilik anlayışının özünde var olan çalışkanlık, şeffaflık, dürüstlük ve halka hizmet anlayışıyla yönetilecek. AK Belediyecilik Menemen’imize hayırlı olsun."

AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle: "Menemen için hizmet zamanı... Menemen Belediyesi Başkanvekili kura çekiminde Başkanvekili olarak seçilen meclis üyemiz Aydın Pehlivan’ı tebrik ediyor; Menemen için hayırlı olmasını diliyorum. #DurmakYokYolaDevam’ 
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı: ‘Menemen, hizmet ve gönül belediyeciliğiyle tanışacak! Hayırlı uğurlu olsun…’ 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: "Menemen’in kaynakları Menemenli vatandaşlarımız için kullanılacak. Arsızlık, hırsızlık ve yolsuzluktan uzak hemşerilerimizin AK belediyecilik ile emrinde ve hizmetinde olacağız..."

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal: "Menemenliler hizmet belediyeciliğiyle tanışacağı için çok mutluyuz."

Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar: "AK Belediyecilik hayırlı olsun’ diyerek Menemen’e dair tebrik mesajını yayınladı. Başkan Özçınar, ‘Menemen Belediyesi Başkanvekili kura çekiminde Başkanvekili olarak seçilen meclis üyesi Aydın Pehlivan’ı kutluyorum. Menemene AK Belediyecilik hayırlı uğurlu olsun."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir