MENÜ
İzmir 27°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
7 kulüpten flaş başvuru...21 takımla oynansın
Spor
20 Mayıs 2020 Çarşamba 18:21

7 kulüpten flaş başvuru...21 takımla oynansın

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Özdemir, '18 kulübün tamamının desteği ile liglerin 12 Haziran'da başlaması için anlaştık. Kesin karar 28 Mayıs'ta verilecek' ifadelerini kullandı. Özdemir, 7 kulübün bu sezon küme düşme olmaması ve gelecek sezonun 21 takımla oynanması için başvuru yaptığını ifade etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, bugün gerçekleştirilen toplantının ardından Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil ile birlikte açıklamalarda bulundu.

’18 TAKIMLA ANLAŞTIK’

Süper Lig’in başlama tarihi ile ilgili bilgi veren Nihat Özdemir, ” 7 kulüp, bu sezon küme düşme olmamasını ve gelecek sezonun 21 takımla oynanması konusunda başvuru yaptı. Değerlendireceğiz. Süper Lig’deki 18 kulübümüz ile maçların 12 Haziran’da başlaması için anlaştık.

‘KESİN KARARI 28 MAYIS’TA AÇIKLAYACAĞIZ’

Türkiye’deki şartların değişimi; corona virüsü olsun, seyahat özgürlüğü olsun diğer konuları da göz önünde bulundurarak kesin tarihimizi 28 Mayıs’ta yapacağımız basın toplantısıyla açıklamak üzere bütün kulüplerle birlikte anlaşmaya varmış durumdayız. Herhangi bir sporcumuz ve futbol adamımızın virüse yakalanmaması için gereken her şeyi yapacağız. Ligleri oynayarak sonlandırmak için elimizden gelen her şeyi yapma konusunda kulüplerimiz ile hemfikir olduk” dedi.

SÜPER LİG’DE ŞU AN SON 7 SIRADA BULUNAN TAKIMLAR

28 – Gençlerbirliği

26 – Kasımpaşa

26 – Konyaspor

25 – Malatyaspor

25 – Rizespor

23 – Ankaragücü

22 – Kayserispor

MEHMET SEPİL: 5 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil de 12 Haziran’da başlaması planlanan lig için Avrupa’da olduğu gibi 5 oyuncu değişikliği talebinde bulunduklarını açıkladı. Sepil, “Ligin geri kalanında 5 oyuncu değişikliği hakkı için TFF ile görüştük. Avrupa’da olduğu gibi 5 yedek oyuncu için çalışmalar yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir