MENÜ
İzmir 24°
Son Kale İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
''Başka çocuklar ölmesin''
Güncel
23 Temmuz 2021 Cuma 10:48

''Başka çocuklar ölmesin''

İzmir’in Konak ilçesinde, 17 yaşındaki Efe Cemal M.’nin uyuşturucu madde kullandıktan sonra hayatını kaybetmesi sonrası mahalleli, “uyuşturucuya hayır” kampanyası başlattı. 

Cumhuriyet'in haberine göre; Mahalledeki Roman vatandaşlar, üzücü olay sonrası uyuşturucu kullanımı ve satışının engellenmesi için bir araya geldi. Mahalle muhtarı Özer Kaleli, 7 yıl önce oğlu Ahmet Kaleli’nin de uyuşturucu madde nedeniyle hayatını kaybettiğini, uyuşturucu satışının önlenmesi için mahallede bir grup oluşturarak sabaha kadar nöbet tutacaklarını belirtti. Kaleli, “Bizler çocuklarımız, kaybettik. Başka evlatlar ölmesin. Başka anne ve babaların canı yanmasın. Herkesi bu öldürücü maddeye karşı durmaya davet ediyoruz” dedi.

KADERİMİZ OLMASIN
CHP Konak Belediye Meclis Üyesi Ali Yangır, oğlu Nadir Yangır’ın da 3 yıl önce uyuşturucu madde kullandıktan sonra hayatını kaybettiğini ifade etti. Canı yandığını belirten Yangır, “Eğitimsizliğimiz, fakirliğimiz bize engel değil, kaderimiz olmamalı. Yiyeceğimiz bir lokma ekmek, hiçbir şeyden korkmamalıyız. Bizim çocuklarımızın uyuşturucudan ölmesi kader değil. Başka çocukların zehirlenmemesi ve ölmemesi için birlik olalım. Zehir satıcılarına izin vermeyelim. Birlik olup zehir satıcılarına engel olalım” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Son Kale İzmir